Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

Fizetési lehetőségek

Készpénzes vagy bankkártyás fizetés - telephelyünkön, illetve előre egyeztetett helyszínen, személyes átvétel esetén.

Utánvétel - a fizetendő összeget a csomag átvételekor kell megfizetni. A futárszolgálat munkatársánál, a Posta Ponton és a Postán maradó csomag esetén lehet készpénzzel vagy bankkártyával is fizetni. Csomag automatás átvétel esetén kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. Az utánvételes fizetés 450 Forint fix költséggel jár.

Bankkártyás fizetés - a rendelési folyamat végén lehetősége nyílik a vételár bankkártyával való kifizetésére weboldalunkon a Simplepay segítségével. Ezen fizetési mód választása esetén a csomag kézbesítésekor semmilyen egyéb költséget nem kell fizetnie. 

Előre utalás -  a megrendelés leadása után az általunk e-mail-ben küldött bizonylaton feltüntetett végösszeget az alábbi bankszámlaszámra kell átutalni.

BANKI ÁTUTALÁSHOZ SZÜKSÉGES ADATOK:

Kedvezményezett neve: Covadonga Kft.

Bankszámlaszám: 10300002-20315519-00003285

Bank neve: MKB Bank

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a rendelés visszaigazolásakor kapott bizonylat számát!

Ezen fizetési mód választása esetén a csomag kézbesítésekor semmilyen egyéb költséget nem kell fizetnie. 

 

Szállítás

Személyes átvétel

A személyes átvételhez telefonon vagy e-mailben időpont és helyszín egyeztetés szükséges. Személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetésre is lehetősége van, a személyes átvétel további díjakat nem von maga után.

FoxPost csomagautomatába történő szállítás

Csomagját az Ön által kiválasztott FoxPost csomagautomatába szállítjuk, melynek díja csomagmérettől függetlenül 1200 Forint.

MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy Postára történő szállítás

Csomagját az Ön által kiválasztott MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy Postára szállítjuk, melynek díja csomagmérettől függetlenül 990 Forint plusz 510 Forint csomagolási díj, tehát összesen 1500 Forint/csomag.

Házhozszállítás futárszolgálattal

Az alábbi táblázat szerinti szállítási költségek kerülnek felszámításra. Az alábbi díjak tartalmazzák a szállítási és csomagolási díjakat.

Csomag szállítás díjtáblázat

Csomagméret

Szállítási költség

11,5 cm x 36 cm x 61 cm alatt

2 600 Ft

19,5 cm x 36 cm x 61 cm alatt

3 800 Ft

19,5 cm x 36 cm x 61 cm felett

3 800 Ft

 

Megrendelt termékek kiszállítása

A megrendelt termékek webáruházunkban történő bankkártyás fizetés és utánvétes rendelés esetén a megrendelést követő 2-7 munkanapon belül, átutalással történő fizetési mód esetén, az ellenérték összegének bankszámlánkra érkezését követő 2-7 munkanapon belül jutnak el a megrendelőhöz. A csomagok kézbesítése 8 és 17 óra között történik.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár a következő munkanapon ismét megkísérli átadni a csomagot, ha ez esetben sem jár sikerrel, akkor a csomag visszakerül a feladóhoz.

A kültéri csomagautomatákból bármikor, a beltéri csomagautomatákból nyitvatartási időben veheti át küldeményét.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a fent említettekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk elérhetőségek menüpontban található bármely elérhetőségén keresztül vagy e-mail-ben.